Bloesem

Energie in Balans

Vitaliteit van leven

EHBO cursus

'Een pati├źnt vroeg of ik wel eens EHBO-les gaf. Over hoe je homeopathie toepast in het dagelijks leven. Bij eenvoudige, vaak voorkomende aandoeningen. Zo is de cursus ontstaan.'

Iedereen maakt het wel eens mee. Een valpartij, kneuzing, insectenbeet, wondje, doorkomende tanden, diarree, verkoudheid. Klachten waarmee je niet direct naar de dokter gaat, maar waar verlichting van pijn en ongemak welkom is. Stel je hebt je enkel verzwikt of je knie flink gestoten. Dan kan een homeopathisch middel helpen om de pijn te verzachten en de zwelling te laten slinken.

Nieuwsgierig wat homeopathie voor volwassenen en kinderen te bieden heeft? In vier dagdelen leer je het toepassen bij kleine ongelukken in en om het huis. Veilig, verantwoord en doeltreffend.

Basisbeginselen

Elke les bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Je krijgt inzicht in de basisbeginselen van de klassieke homeopathie. Verder komen 36 homeopathische middelen aan bod die je in diverse (acute) situaties kunt inzetten. Na afloop van de cursus kun je, indien gewenst, een EHBO-doosje en een boekje aanschaffen. Als toolkit en naslagwerk voor thuis. Alleen geïnteresseerd in de basisbeginselen? De eerste les is ook als losse lezing bij te wonen.

Praktisch

Vier dagdelen kosten 95 euro, inclusief syllabus
Leslocatie: praktijk EiB (Leusden)
Grootte groep: maximaal 5 personen
EHBO-doosje (niet verplicht): 45 euro
Boekje over homepathische middelen (niet verplicht): 15 euro
Losse lezing (alleen de eerste les): 30 euro, inclusief syllabus