Hilde Brombacher

Energie in Balans

Vitaliteit van leven

Hilde Brombacher

Na de PABO-opleiding (1995) koos ik voor het Speciaal Basis Onderwijs. Ik ging aan de slag met kinderen met leer- en gedragsproblemen en deed ervaring op met autisme en aanverwante contactstoornissen (ODD, AD(H)D en NLD). Door een studie Speciaal Onderwijs en andere cursussen deed ik daarnaast veel kennis op over specifieke leerproblemen als dyslexie en dyscalculie.

In 2000 ben ik met mijn praktijk 'Energie In Balans' gestart. In eerste instantie om mijn paranormale gaven voor anderen in te zetten. Net als mijn oma blijk ik over deze bijzondere aanleg te beschikken. Zij heeft me hierin jarenlang ondersteund en gestimuleerd.

Homeopathie

Daarnaast heb ik van jongs af aan grote interesse in homeopathie. Daarom besloot ik in 2007 klassieke homeopathie te gaan studeren. In 2012 heb ik de opleiding met succes afgerond en sindsdien staat mijn werk als homeopaat voorop. Zodra ik weet waar de kern van iemands probleem zit, zoek ik daar een passend homeopathisch middel bij. Door een fijngevoelige afstemming worden de klachten van cliƫnten grondig aangepakt. Met als resultaat een duurzame oplossing of langdurige verlichting. De inzet van homeopathie in acute situaties heeft mijn speciale aandacht. Ik ben getrouwd en heb een dochter in de basisschoolleeftijd. Hierdoor beleef ik de verschillende ontwikkelingsfasen van dichtbij mee. In mijn leven en werk staan integriteit, rust en respect voorop.