Boom

Energie in Balans

Vitaliteit van leven

Paranormaal

Paranormale begeleiding

Heb je behoefte aan ondersteuning bij levensvragen of andere dilemma's? Dan is paranormale begeleiding een manier om je een stap verder te brengen. Tijdens een gesprek word je je bewust(er) van waar het precies om gaat. Daarna krijg je een reading, healing of reiki-behandeling.

Reading

Het 'lezen' van je aura ofwel energieveld. Dit kan aan de hand van een vraag, specifiek onderwerp of gewoon algemeen. Hoe sta je in het leven? Wat zijn knelpunten? Hoe zet je bepaalde veranderingen in gang? Een reading geeft inzicht in jezelf of in een bepaalde situatie.

Healing

Het doorgeven van energie waarmee je lichaam aan de slag gaat. Er kan dan een proces op gang komen waarbij blokkades verdwijnen. Dit geeft vaak ook verrassende inzichten. Daarnaast biedt het verlichting van lichamelijke klachten.

Reiki

Reiki versterkt onder andere het immuunsysteem, reduceert stress en bevordert de creativiteit. Door middel van handoplegging krijg je een soort energetische 'douche'. Hierdoor 'spoelt' alles weg wat niet in je energieveld thuishoort. Vervolgens zorgt helende energie voor meer vitaliteit.