Boom

Energie in Balans

Vitaliteit van leven

Student Homeopathie

'Bij iedere student ga ik op zoek naar zijn of haar kracht. Positief, kijkend naar mogelijkheden. Hoe brengt iemand het mondeling examen of de scriptie tot een goed eind? Hier komen homeopathie en onderwijservaring samen.'

De zesjarige beroepsopleiding tot klassiek homeopaat is een gedegen voorbereiding op de praktijk. Studeer je dit jaar af en kun je wel wat extra hulp gebruiken? Hilde Brombacher begeleidt studenten bij hun afstudeeropdrachten. Ze brengt je de fijne kneepjes bij.

Casuïstiek

Tijdens de laatste twee jaar ga je zelf aan de slag met patiëntconsulten. Wat komt in een anamnese aan bod? Voor welk middel kies je en waarom? Een 'waterdicht' verslag moet compleet en goed onderbouwd zijn. Hiermee verhoog je niet alleen je slagingskans, maar ben je ook optimaal voorbereid op de praktijk. Zo leer je het namelijk ook goed uitleggen aan de patiënt. Je word er een beter homeopaat van.

Vanaf 80 euro totaal (20 euro per uur). Telefonisch of op locatie.

Scriptie

Bij de scriptie draait het vooral om structuur en leesbaarheid. Een stevige rode draad is van belang voor docenten en lezerspubliek. Wat is de probleemstelling? Hoe luiden de hoofdvraag en de deelvragen? Wat zijn de bevindingen en welke conclusies verbind je daaraan? Voor velen klinkt dit gemakkelijker dan het daadwerkelijk is. Neutrale begeleiding biedt rust en helderheid om de klus te klaren.

Vanaf 80 euro totaal (20 euro per uur). Telefonisch of op locatie.